Wij doen mee met de Rabo Clubsupport actie

Rabo_Clubsupport_Impact-Spots

Wij doen mee met de Rabo Clubsupport actie,
steun je ons ook?

Maandag 4 september is de stemperiode van de Rabo Clubsupport actie gestart.

Ben je lid van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen dan kun je stemmen op jouw favoriete club.

Je kan dit jaar ook stemmen op ons Stichting Impact-Spots, (ook bekend als Bijenhotelkopen.nl )
Hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe groter het bedrag is wat we ontvangen.

Ons doel

Bij ons zijn de pauzes belangrijker dan de werkuren. Tijdens de pauzes werken wij namelijk aan de taalontwikkeling, sociale vaardigheden en het bouwen van een netwerk van onze BIJ-zondere medewerkers. We willen graag onze keuken verbouwen en onze buiten-lunchplek, zodat het voor onze medewerkers en vakteam van begeleiders prettiger is om samen te pauzeren.

Stemmen

Stemmen kan via Rabo online bankieren of via de Rabo App en is heel eenvoudig. De stemperiode loopt tot 26 september. Geef jouw stem aan onze BIJ-zondere mensen die een beetje extra hulp nodig hebben in deze maatschappij.

Klik op de button hieronder, om meteen op onze stem-pagina te komen:

Namens onze BIJ-zondere medewerkers en begeleiders, bedankt voor je steun!

Over Rabo Clubsupport:

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

Rabobank is als coöperatie ánders dan andere banken. Zij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En in plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren ze een deel van de winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen, bijvoorbeeld om muziekinstrumenten te kopen of speelvelden aan te leggen.