Wij zijn Impact-Spots

Wij zijn Impact-Spots, een initiatief van Bianca Pouw en Leon Gerrits. We zetten ons in om de wereld een stukje mooier te maken, door enthousiasme en onze commerciële achtergrond te combineren met ons maatschappelijk hart. In onze sociale werkplaats produceren wij verschillende producten van hout waarmee we onze deelnemers opleiden tot volwaardige medewerkers die kunnen doorstromen naar een nieuwe studie of een betaalde baan.

Verder benieuwd naar ons?

Volg ons dan op Instagram of LinkedIn. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bianca

1 of 9

Leon

2 of 9

Anmar

3 of 9

Othman

4 of 9

Shayar

5 of 9

Jaap

6 of 9

Mahmut

7 of 9

Jan

8 of 9

Niels

9 of 9
Bianca Pouw & Leon Gerrits

”We kijken niet naar beperkingen, maar naar de talenten van onze deelnemers en wat hij of zij kan leren. Doorstromen naar een reguliere baan is onze doelstelling!”

Ons logo

Ons logo met de verschillende gekleurde ballen heeft een diepere betekenis, het is niet alleen een vrolijk logo. De verschillende kleuren en grootte van de ballen staan voor onze deelnemers. Deze mannen en vrouwen komen uit allerlei verschillende landen, hebben verschillende achtergronden, opleidingsniveau, religie, huidskleur, normen en waarden, problemen, uitdagingen, fysieke en mentale gesteldheid en beperkingen. Maar samen zijn we 1 team en proberen we elkaar te helpen naar een betere toekomst.
De verschillende gekleurde ballen staan ook symbool voor de “spots” wereldwijd. Onze ambitie is om ons gedachte-goed internationaal op te schalen. Om in verschillende landen veilige werk- en leerplekken te creëren voor kwetsbare meisjes en vrouwen. Internationale spots waar we lokaal impact kunnen creëren.

Ons verhaal

Stichting Impact-Spots is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Impact-Spots biedt werkleer-, werktaal- en werkfitplekken voor mensen die moeite hebben een plek te vinden op de arbeidsmarkt.
Voor nieuwe Nederlanders en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt willen wij zorg dragen voor betere integratie, acceptatie en een opstap naar een vaste baan op de arbeidsmarkt. Er wordt gewerkt aan empowerment, verbeteren van de Nederlandse taal en kennis making met de Nederlandse werknemersvaardigheden door de deelnemers een plek te geven in de maatschappij waar gewerkt wordt aan zelfvertrouwen, ontwikkelings- en toekomstperspectief.
We zijn een sociale werkplaats. We kijken op een andere manier naar zaken-doen. Niet méér geld verdienen, maar meer maatschappelijke impact creëren. Want je kan op vele verschillende manieren succesvol zijn.

De missie van Stichting Impact-Spots is om een inspirerende werkplek te creëren waar deelnemers, die een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt hebben, kunnen werken en leren om later zelfstandig duurzaam uit te stromen in de maatschappij.

Impact-Spots is HARRIE gecertificeerd

HARRIE is de personificatie van de ideale werkgever / collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. HARRIE staat voor: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; instruerend en Eerlijk. Uit onderzoek van CNV Jongeren en Vilans blijkt dat de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd wanneer de werknemer met een arbeidsbeperking wordt ondersteund door een HARRIE.

Onze eigenaar Bianca Pouw heeft de meerdaagse HARRIE training gevolgd en is een gecertificeerde HARRIE. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op via info@impact-spots.com

Werken bij ons

Wil jij ook de uitdaging aangaan en bij ons werken, twijfel niet en neem contact met ons op.

Voor de sociale werkplaats zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse? Mail dan naar info@impact-spots.com

Samenwerken met ons

Onderstaande partners zijn organisaties waar wij mee samenwerken. We zijn altijd op zoek naar partners om mee samen te werken. Zeker ook in het buitenland! Heb jij interesse om een Impact-Spot in jouw land op te starten? Neem dan contact op met Bianca Pouw via info@impact-spots.com