Impact-Spots is een stichting zonder winstoogmerk

Echter, zonder giften en subsidies kunnen wij niet snel verder groeien. Vind je onze werkplaats ook een mooi doel en wil je ons ondersteunen, zodat wij nog meer statushouders en deelnemers kunnen laten participeren in onze samenleving?

Zie hier de twee doelen waar we op dit moment voor sparen. Elke bijdrage waarderen wij zeer en maakt een verschil! Jij kunt ons ondersteunen door een donatie te doen

Stichting Impact-Spots NL80RABO0346948894

Samen maken wij het leven mooier!

Naam*

E-mailadres

Bericht

Bedrag *Steun ons

Op dit moment sparen we voor het realiseren van een duurzame overkapping op ons buitenterrein, waar we gezamenlijk kunnen lunchen en pauzeren. De houten overkapping bouwen we zelf met de deelnemers, maar voor de materialen hebben we nog extra financiële hulp nodig. Uiteraard wordt de overkapping van Hollands Hout en met een groen, sedumdak gemaakt. Helemaal in lijn met onze bedrijfswaarden (duurzaam, lokaal en sociaal). 
Achter de schermen werken wij hard aan het openen van onze vrouwelijke sociale werkplaats. Hiervoor zoeken wij financiële ondersteuning voor de aankoop van naaimachines, lasermachines en kniptafels. Daarnaast zijn we ook op zoek naar vrouwelijke vrijwilligers. Heb je interesse, mail dan naar info@impact-spots.com.

Mocht je een financiële of fysieke bijdrage willen leveren aan het realiseren van onze dromen? Klik op onderstaande link voor een donatie of mail naar info@impact-spots.com, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Stichting Impact-Spots NL80RABO0346948894