Afstudeeropdrachten Marketing / Communicatie

Er bestaat geen afval, opzetten van inzamelcampagne voor spijkerbroeken
Voor onze vrouwelijke werkplaats Impact-Ladies gaan we van textiel overschotten (o.a. spijkerbroeken) nieuwe selfcare producten produceren. We willen deze producten zo duurzaam, circulair en sociaal mogelijk produceren. Om dit te realiseren is het belangrijk om:

  • De markt van textieloverschotten in kaart te brengen: hoe werken de textielinzamelaars, welke zijn er en hoeveel textiel overschot is er.
  • Uit te zoeken of we zelf een inzamelsysteem kunnen opzetten (waar, hoe, welke vergoeding?) en hoe zetten we deze inzamelactie in de markt zetten.

Wij zoeken:

Iemand die het geweldig vind om door middel van zijn of haar afstudeeropdracht bij te dragen aan het mooier maken van de wereld en de groei van onze sociale onderneming.

  • Student HBO Marketing / Communicatie / PR
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en circulaire economie
  • Je vind het leuk om dingen uit te zoeken
  • Je bent een regelaar, gewend om zeer zelfstandig en proactief te werken
  • Je hebt zelfdiscipline en verantwoordelijkheidsgevoel

Dit bieden wij:

Je werkt/leert in een klein enthousiast team. Je krijgt de mogelijkheid om veel nieuwe dingen te implementeren in onze bedrijfsvoering en je krijgt veel vrijheid. De afstudeerscriptie verdwijnt bij ons niet in een lade, maar wij gaan er echt mee aan de slag.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren en spreekt één van deze opdrachten jou aan? Stuur dan een mail naar info@bijenhotelkopen.nl


Belangrijk om te weten:

Wij geloven in gelijke kansen en hebben diversiteit hoog in het vaandel staan. We zijn een inclusieve organisatie, waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen.